Responsive Web Design

One website for all devices

Svi moji web sajtovi su potpuno responzivni i izgledaju savršeno na svim uređajima. Nije vam potreban drugi web sajt samo za mobilne uređaje, nema dodatnih troškova, upravljanje sadržajem kao i održavanje je jednostavnije. Responzivan dizajn nije posebna vrsta uslge koju nudim, rwd e osnovna karakteristika web sajtova koje izrađujem. Tako da, ako budemo pravili web sajt, naravno da će biti responzivan!

Šta je RWD?

Responzivan web dizajn (RWD) je pristup u web dizajnu koji ima za cilj da obezbedi optimalni prikaz i interakciju sa web sajtom na svim tipovima uređaja, i uređaja različitih dimenzija ekrana i rezolucija: desktop računari, laptop račinari, tableti, telefoni...

Responzivan web sajt prilagođava se rezolucijama svih uređaja uz pomoć fluidnog fleksibilnog layout-a, fleksibilnih slika i uz pomoć CSS3 media queries tehnika.

Responzivan web dizajn postaje sve bitniji zajedno sa porastom koišćenja mobilnih uređaja na internetu, trenutno je to gotovo polovima internet saobraćaja. Ovaj trend je postao toliko bitan da Google omogućava bolji rejting web sajtovima koji su optimizovani za mobilne uređaje, što zapravo znači i penalizovanje web sajtova koji nisu responzivni.

kreativan.net
Web Designer/Web developer
I'm freelance web designer / front-end developer I build creative and unique websites, hand-coded, fully responsive and adopted to my client needs.
Belgrade, Serbia
lokomotivan@gmail.com
+381 62 11 47 463
DOB: 09/23/1982