PSD u HTML

psd u html/joomla/cmf

Konverzija statičkog dizajna u potpuno funkcionalne web stranice. Responzivan dizajn i optimizacija, semantički HTML5 markup, CSS3 i Less stajling kao i opciona integracija CMS-a. Prihvatiću vaš dizajn u bilo kom formatu! Opišite mi šta želite da postignete i pretvoriću vaš dizajn u funkcionalne web stranice!

HTML5, CSS3, LESS

100% ručno kodiranje, semantički HTML5 markup, dobro strukuisan i odličan za seo optimizaciju. CSS3 i less stajling sa podrškom za sve popularne pretraživače i potpuno responzivan diuajn.

Optimizovan Kod

Optimizacija koda. Bez nepotrebnog koda i skripti, minimizacija i kompresovanje koda za bolje performanse web sajta. Autoresizing, automtsko isecanje i prilagođavanje, kompresija i optimizacija slika. minimizovanje fajlova, gzip kompresija, php gd biblioteka...

PSD u Joomla!

Joomla je jedan od najpopularnijih open source cms sistema. Mogu vam ponuditi PSD u Joomla konverziju, izradu modula i integraciju i customizaciju ekstenzija. Korišćenje theme framework-a ili core joomla, na vama je da odlučite.

PSD u CMF

Kodiranje vašeg dizajna u ProcessWire CMS framework. Rezultat je 100% custom web sajt sa funkcionalnim i potpuno prilagođenim sistemom za upravljanje sadržajem.

kreativan.net
Web Designer/Web developer
I'm freelance web designer / front-end developer I build creative and unique websites, hand-coded, fully responsive and adopted to my client needs.
Belgrade, Serbia
lokomotivan@gmail.com
+381 62 11 47 463
DOB: 09/23/1982