Izrada Web Sajta

Moderni i kreativni, ručno kodirani web sajtovi!

Unikatan dizajn, zasnovan na sadržaju i instrukcijama, razvijen i dizajniran tako da zadovolji sve vaše potrebe. Bez kod generatora, bez "pretrpani" tema i obrazaca sa funkcijama koje nikada nećete koristiti, bez "špageti" koda i nepotrebnih skripti. Rucno kodirani HTML5 markup i css3/less stajling, zajedno sa moćnim cms frameworkom. Lak za korišćenje administratorski deo, potpuno prilagođen vašim potrebama, sa detaljnim instrukcijama i dokumentacijom će vaš web sajt učiniti lakim za upravljanje i održavanje.

Za mene izrada web sajta podrazumeva...

Unikatan i Kreativan Dizajn

Unikatan i kreativan dizajn, na osnovu sadržaja, profila i instrukvija klijenta. Radićemo zajedno kako bi dobili baš ono što ste tražili!

Ručno Kodirani

Ručno kodirani sa semantičkim HTML5 markapom i css3/less stajlingom, bez nepotrebnog koda, optimizovani kod kako bi postigli željene rezultate i performanse.

Responzivan

Potpuno resonzivan dizajn. Vaš web sajt će izgledati savršeno na svim uređajima.

Jednostavan za Upravljanje

Razvijen sa naprednim cms frameworkom sa odličnim mogućnostima za upravljanje sadržajem web sajta. Sa potpuno prilagođenim administratorskim delom, upravljanje web sajtom će biti lako i zabavno.

Bez ograničenja, lako proširivi...

Bez ikakvih ograničenja, laki za upravljanje i nadogradnju, bilo da su u pitanju stranice, media ili druge funkcije... Koristim proverene i pouzdane framework-e, i poštujem standarde, tako da bi bilo koji dizajner/developer moći da radi na vašem web sajtu.

24/7 Podrška

Ako imate bilo kakvih problema, ili su vam potrebna uputstva, ili pak želite nove kunkcije na web sajtu, stojim vam na usluzi. Mogu vam ponuditi direktnu, online i email podršku, na svaki zahtev uglavnom odgovaran u roku od 24 sata.

kreativan.net
Web Designer/Web developer
I'm freelance web designer / front-end developer I build creative and unique websites, hand-coded, fully responsive and adopted to my client needs.
Belgrade, Serbia
lokomotivan@gmail.com
+381 62 11 47 463
DOB: 09/23/1982