Front-End Development

Kodiranje Web Sajtova

Svi moji web sajtovi su prilagođeni trenutnom projektu, ručno kodirani i optimizovani. Bez generatora koda, bez tema za custom projekte, ručno pisan kod kao bi zadovoljio sve potrebe projekta. Semantički HTML5 markup, CSS3 i Less stajling, uikit framework, integracija i customizacija naprednih CMS/CMF sistema.

HTML5, CSS3, LESS

Semantički html5 markup, dobro struktuisan i odličan za optimizaciju za pretraživače. CSS3 i Less stajling sa podrškom za sve vodeće pretraživače i potpuno responzivan layout.

Optimizacija

Optimizacija koda. Bez nepotrebnog koda i skripti, minimizacija i kompresovanje koda za bolje performanse web sajta. Autoresizing, automtsko isecanje i prilagođavanje, kompresija i optimizacija slika. minimizovanje fajlova, gzip kompresija, php gd biblioteka...

UIkit Framework

Lagan i modularan front end framework za razvoj funkcionalnih i brzih web interfejsa. Sa "mobile-first" pristupom, UIkit nam omogućava izradu potpunor esponzivnih interfejsa koji se prilagođavaju svim uređajima.

Joomla Integracija i Customizacija

Custom joomla design i development, integracija i customizacija joomla ekstenzija. Razvoj Joomla tema i ekstenzija.

Processwire CMF

Processwire je cms framework za razvoj svih tipova web sajtova, brz, dobro optimizovan i veoma fleksibilan sistem. 100% custom rešenje sa odličnim mogućnostima za upravljanje sadržajem, laka za korišćenje i potpuno sigurna platforma koja se prilagođava svim potrebama projekta.

PSD u HTML

Konverzija statičkog psd dizajna u potpuno funkcionalne web stranice, potpuno responzivne i optimizovane, sa semantičkim html5 markupom, css3 i less stajlingom i opcionom integraciom cms sistema.

kreativan.net
Web Designer/Web developer
I'm freelance web designer / front-end developer I build creative and unique websites, hand-coded, fully responsive and adopted to my client needs.
Belgrade, Serbia
lokomotivan@gmail.com
+381 62 11 47 463
DOB: 09/23/1982