CMS Sistemi

Sistemi za upravljanje web sajtom

Izrada web sajtova zasnovanih na open source php cms sistemima, sa prilagođenim funkcijama, responziving layoutom i razvojem, integraciom i customizacijom ekstenzija. Možete upravljati sadržajem vašeg web sajta veoma lako bez znanja programiranja.

Šta je CMS?

CMS is web aplikacija dizajnirana da običnim korisnicima olakša upravljanje web sajtom. Ne samo da cms sistemi pomažu korisniku kod editovanja sadržaja, već rade dosta toga što nije vidljivo krajnjem korisniku, kao što je: auto generisanje html koda, updavljanje miltimedijalnim sadržajem, korisnici i dozvole, slanje formi, sigurnosni zadaci itd...

Najbolji CMS?

Najbolji cms jednostavno ne postoji! Najbolji cms sistem je onaj koji odgovara vašim potrebama, postoju mnogo open source cms sistema, i izbor zavisi prvenstveno od zahteva trenutnog projekta. U zavisnosti od projekta ja radim sa dva tipa cms sistema, dobro poznatim i popularnim Joomla CMS i napredni ProcessWire cms framework.

Joomla!

Joomla je višestruko nagrađivan CMS sistem, koji nam omogućava izradu funkcionalnih i dinamičkih web sajtova i aplikacija. Mnogi aspekti, uključujući i lakoću korišćenja, postavili su Joomla na sam vrh cms liste. I što je najbolje od svega, Joomla je open source platforma potpuno besplatna i dostupna svima.

ProcessWire

ProcessWire je besplatan PHP cms sistem i framework. Daje nam potpunu kontrolu nad stranicama, poljima i templejtima, kao i potpunu kontrolu markup-a na bilo kom nivou. ProcessWire je jQuery inspirisan API je najboljih te vrste, ne bi preterivali ako bi rekli savršen API, omogućavam nam potpuno fleksibilnost i jednostavnost korišćenja.

kreativan.net
Web Designer/Web developer
I'm freelance web designer / front-end developer I build creative and unique websites, hand-coded, fully responsive and adopted to my client needs.
Belgrade, Serbia
lokomotivan@gmail.com
+381 62 11 47 463
DOB: 09/23/1982