Web Dizajn i Development

Izrada Web Sajtova - Web Development

Web dizajn i web development usluge. Jedinstveni i kreativni web sajtovi zasnovani na poslednjim trendovima i standardima. Svi moji web sajtovi su ručno kodirani, zasnovani na open source paltformama, jednostavni za korišćenje i održavanje. Moje web dizajn cene su pristupačne i uključuju kompletnu podršku.

Portfolio Kontakt

 • Moder and creative design
 • Responsive web design
 • cms sistemi
 • Moderan Dizajn

  Moderan i kreativan dizajn zasnovan na poslednjim standardima i trendovima. Svi moji web sajtovi se rade od nule, na osnovu profila korisnika, sadržaja i instrukcija, detaljno planirani i dizajnirani za zadovolje sve potrebe klijenta.

 • Ručno Kodirani

  Svi moji web sajtovi su potpuno prilagođeni potrebama klijenta, ručno kodirani i optimizovani. Bez kod generatora, bez tema za "custom" projekte, ručno pisan kod prilagođen i optimizovan trenutnom projektu.

 • Responzivan Web Dizajn

  Potpuno responzivni web sajtovi, dizajnirani da izgledaju savršeno na svim uređajima, pc, laptop računari, tableti, telefoni

 • CMS Sistemi

  CMS sitemi za upravljanje web sajtom. Upravljanje sadržajem web sajta lako i jednostavno bez ikakvog znanja programiranja, ako znate da koristite tekst editor, moći će te i da upravljate vašim web sajtom.

 • Bez Ogradničenja

  Bez ikakvog ograničenja, jednostavni za održavanje i unapređivanje. Moji web sajtovi se zasnivaju na popularnim open source platformama, pratim koding standarde i optimizujem svoj kod, tako da će na vašem web sajtu moći da radi bilo koji web dizajner/developer

 • Podrška

  Ukoliko imate problem, ili vam je potrebna pomoć pri ažuriranju sajta, stojim vam na raspolaganju. Možete me kontaktirati u bilo kom trenutku, odgovor će te dobiti u roku od 24h.

 • Web Dizajn

  Web Dizajn

  Jedinstven i kreativan dizajn zasnovan na poslednjim standardima i trendovima. Svi moji web sajtovi su rucno kodirani ...

  Web Dizajn

  Web Dizajn

  Unikatan dizajn, zasnovan na sadržaju i instrukcijama, razvijen i dizajniran tako da zadovolji sve vaše potrebe. Bez kod generatora, bez "pretrpani" tema i obrazaca sa funkcijama koje nikada nećete koristiti, bez "špageti" koda i nepotrebnih skripti. Rucno kodirani HTML5 markup i css3/less stajling, zajedno sa moćnim cms frameworkom. Lak za korišćenje administratorski deo, potpuno prilagođen vašim potrebama, sa detaljnim instrukcijama i dokumentacijom će vaš web sajt učiniti lakim za upravljanje i održavanje.

  Detaljnije

 • Joomla Srbija

  Joomla CMS

  Izrada joomla web sajtova. Jedinstven i kreativan dizajn, integracija extenzija, razvoj custom extenzija, semantički h...

  Joomla Dizajn i Development

  Custom joomla web sajt development. UInikatan i kreativan dizajn, integracija i customizacija extenzija, razvoj extenzija po potrebi, semantički html5 markup, css3 stajling i uikit front-end framework

  Detaljnije

 • Responzivan Web Dizajn

  Responzivan Web Dizajn

  Responzivani web sajtovi, dizajnirani da izgledaju savršeno na svim uređajima, pc, laptop, tablet, smartfon...

  Responzivan Web Dizajn

  Responsive Web Design

  Svi moji web sajtovi su potpuno responzivni i izgledaju savršeno na svim uređajima. Nije vam potreban drugi web sajt samo za mobilne uređaje, nema dodatnih troškova, upravljanje sadržajem kao i održavanje je jednostavnije. Responzivan dizajn nije posebna vrsta uslge koju nudim, rwd e osnovna karakteristika web sajtova koje izrađujem. Tako da, ako budemo pravili web sajt, naravno da će biti responzivan!

  Detaljnije

 • Front End Development

  Front End Development

  Svi moji web sajtovi su ručno kodirani i optimizovani. Nema kod generatora, nema tema za custom projekte, ručno pisan ...

  Front End Development

  Front-End Development

  Svi moji web sajtovi su prilagođeni trenutnom projektu, ručno kodirani i optimizovani. Bez generatora koda, bez tema za custom projekte, ručno pisan kod kao bi zadovoljio sve potrebe projekta. Semantički HTML5 markup, CSS3 i Less stajling, uikit framework, integracija i customizacija naprednih CMS/CMF sistema.

  Detaljnije

 • CMS System

  CMS Sistemi

  Moji web sajtovi se zasnivaju na open source php platformama, sa prilagođenim funkcijama, dizajnom i ekstenzijama. Sa ...

  CMS System

  CMS Sistemi

  Izrada web sajtova zasnovanih na open source php cms sistemima, sa prilagođenim funkcijama, responziving layoutom i razvojem, integraciom i customizacijom ekstenzija. Možete upravljati sadržajem vašeg web sajta veoma lako bez znanja programiranja.

  Detaljnije

 • psd u html

  PSD 2 HTML

  Konverzija statičkog PSD dizajna u potpuno funkcionalne web sajtove, responzivne i optimizovane, sa semantičkim html5 ...

  psd u html

  PSD u HTML

  Konverzija statičkog dizajna u potpuno funkcionalne web stranice. Responzivan dizajn i optimizacija, semantički HTML5 markup, CSS3 i Less stajling kao i opciona integracija CMS-a. Prihvatiću vaš dizajn u bilo kom formatu! Opišite mi šta želite da postignete i pretvoriću vaš dizajn u funkcionalne web stranice!

  Detaljnije

Podrška

Uvek pružam podršku za sve što radim, i zaista se trudim da budem što bolji u tome. Mogu vam ponuditi direktnu, online i email podršku. Ako smo uradili web sajt, ili koristite neku od mojih tema ili ekstenzija, stojim vam na usluzi 24/7. Moj odgovor će te uglavnom dobiti u roku od 24 sata. Takođe, možete koristiti moju online dokumentaciju i tutorijale. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, uvek me možete kontaktirati.

Support

I support everything i build, and realy trying hard to be good at it. I can offer direct, online and email support. If we have build a custom website, or you are using some of my themes or extensions, im at your services 24/7. Ill respond on any support request within 24h. Also, you can use online my online docs and knowledge base. If you have any question, you can write me an email at any time.

kreativan.net
Web Designer/Web developer
I'm freelance web designer / front-end developer I build creative and unique websites, hand-coded, fully responsive and adopted to my client needs.
Belgrade, Serbia
lokomotivan@gmail.com
+381 62 11 47 463
DOB: 09/23/1982